Month: rugsėjo 2017

Mokslo metai jau prasidėjo: drabužiai, kuriuos turite nupirkti vaikui

Kai už lango jau ruduo – laikas pradėti galvoti apie mokyklinius drabužius, kurie leidžia vaikui jaustis mokykloje puikiai bei patogiai. Drabužiai vaikams šiais laikais labai dažnai perkami internetu, kadangi tai greitas ir paprastas būdas atrasti tokius drabužius, kurie vaikui geriausiai tiktų bei patiktų. Atėjus mokslo metams naudinga apgalvoti, kokie rūbai vaikui bus reikalingi ištisus metus….

Raspberry pi – geriausia dovana vaikui!

Raspberry pi kūrėjai jau ne pirmus metus stebina elektronikos mėgėjus, kurie neinvestuodami didelių pinigų siekia išbandyti naujus dalykus, kurti robotus, bandyti elektroniką prijungti prie konkrečių prietaisų. Raspberry pi modelis sparčiai juda į priekį ir jo kūrėjai stengiasi visuomenei suteikti galimybę pigiai mokytis programuoti. Ypač vaikams, kurie greitai mokosi ir privalo prisitaikyti prie besikeičiančios visuomenės poreikių….

Apklausa: kodėl ir kada dažniausiai perkate internetu

Ir į tokias interneto parduotuves kaip 1a.lt, ir į kitokias nuolat plūsta pirkėjai. Veikiausiai ir jūs bent kartą esate kažką pirkę internetu. Nieko keisto, juk tai labai patogu. Interneto parduotuvės amžiams pakeitė mūsų pirkimo įpročius ir žinias apie tai, kaip geriausia pirkti, nes gyvai perkamiems dalykams naudojama kitokia strategija. Paklausėme paprastų žmonių, kada ir kodėl…

4 liemenėlės, kurias PRIVALU turėti

Besižvalgant po rūbų, avalynės, aksesuarų ar apatinio trikotažo pasaulį aplink tik ir girdime „sezono topas‟, „karščiausia naujiena‟. „Must have‟ prekė. Nežinau, kaip Jus, bet mane tai truputį išmuša iš vėžių. Ypatingai, renkantis apatinį trikotažą. Lyg ir numanau, ką norėčiau įsigyti, bet nejučia pasiduodu „must have‟ įtakai ir keliauju namo su dailiai išpuošta liemenėle, nors net…

Švari virtuvė: kaip tokią išlaikyti

Nauji virtuves baldai mus priverčia džiaugtis nauja virtuve, įkvepia norą kažką gaminti, daugiau būti namuose, bendrauti prie bendro šeimos stalo. Tačiau sunku nekreipti dėmesio į tai, kad ne pas visus vienodai ilgai išsilaiko tas virtuvės naujumas. Vieni žmonės akimirksniu naują gražią virtuvę paverčia sena ir bjauria, nepriklausomai koks virtuves dizainas, kiti ilgai išlaiko naujumo pojūtį….